torsdag 22 januari 2009

/ tatuering




det börjar bli dags att tatuera sig snart igen, men vad ska jag pryda min kropp med denna gång tro ?

/ Emma Andersson,

ja, det är jag det .. märker att det är fler människor än bara dem jag känner som kikar runt i min blogg, och kommenterar och har sig .... just därför tänkte jag köra en liten presentation av mig, då slipper ni ju fråga om det inte är så att ni verkligen vill ;)

Emma Andersson heter jag, är född -90 (alltså inne på mitt 19onde år), fyller år den 9onde juli - alltså är jag född i kräftans tecken. Jag bor i en tvåa med min pojkvän Robert, som jag nu har tillbringat lite över sju månader tillsammans med, vi blev vi den 17 juni 2008. Trivs som fisken i vattnet med honom i våran tvåa med våra dammråttor och högljudda grannar.

Har även familj två mil bort som består av mamma, pappa, två storasystrar och en lillasyster.

Studerar på Barn- och Omvårdnadslinjen fram till juni, då är jag klar och får äntligen ta studenten. Jobbar extra vid sidan om som vårdbiträde/undersköterka på ett äldreboende, trivs superbra. man får så mycket tillbaka av arbetet, de har så mycket intressant att berätta och dela med sig av. ser mig själv mer som arbetande än som student.

Efter studenten ska jag först och främst ta körkort, en intensivkurs på två veckor, och hoppas därefter att jag har det i handen. ska fortsätta jobba på äldreboendet så länge jag bara kan, går även ut extra på dagis, men föredrar äldeboendet. så småningom ska jag börja producera ungar hade jag tänkt ..

om det är någonting annat du undrar över, kan du ju slänga över en fråga :)
pussheey