tisdag 27 januari 2009

/ adressändring

japp, nu är det dags, ska ändra adress, till lägenheten. det börjar bli jobbigt att mamma slarvar bort all min post jag får till tänger, så nu tyckte jag det var dags att göra nåt åt saken:)

åh, att livet ens får vara såhär bra! det ÄR för bra för att vara sant, mår kanon! det är nästan så man väntar på att det ska hända någonting riktigt hemskt bara för att det är för bra. pussade på min älskling imorse innan jag gick, det enda han grymtade ur sig var; "jag har ingen aning" ... vad han fick det ifrån har jag ingen aning om ;) men gullig var han.

imorgon bär det iväg till samtalsmottagningen, få se om dom diagnostiserar någon fruktansvärd psykisk sjukdom, haha .. nejdå, riktigt så illa blir det nog inte. mår mycket bättre nu än vad jag gjorde när jag fick en tid där. sen efter det så ska jag tillbringa tiden i skolan, och vid tre kommer min älskling hit och vi ska käka på stan samt handla lite på hemtex för presentkortet vi fick i julklapp, och även månadshandla mat.

hum .... sitter och kikar på adressändring.se men fattar inte riktigt ^^, jag får väl pallra mig hem till svärmor imorgon eftermiddag så hon får hjälpa mig, haha .. nej, nu har jag inget mer att säga egentligen. ska snart gå och ha terminens första musiklektion :D, wiihoo.

Ciao!